Babišova rošáda

Dnes Andrej Babiš v TV Prima připustil změny na ministerských funkcích.
Primárně by měl odstoupit sám Babiš, díky své absolutní neschopnosti a nekoncepčnosti, pokud by již neodstoupil díky Kodexu své strany, kdy trestně stíhaný člen jeho hnutí nemá v politice co pohledávat.
Nejsme asi sami, kteří se nestačíme divit tomu cirkusu, který Babiš vydává za vládnutí.
Neschopnost všech jeho ministrů, neodbornost, nekoncepčnost, kterou se prezentují, je pro některé k smíchu, pro jiné k pláči. Naše země se neustále propadá níže a níže mezi nejméně rozvojové země, jako je Nigérie, v různých hodnotících aspektech, jako je podnikatelské prostředí, index svobody, index demokracie, stavební řízení apod. 
Poslední 2 vlády posouvají naši zemi k nejméně rozvinutým v celém světovém porovnání, naši občané to dnes a denně poznávají sami na sobě. Mladí nemají kde bydlet, staří vybírají popelnice, zdravotní péče je na horší úrovni, než v rozvojových zemích. 
Všichni práceschopní lidé, vyjma cca 50.000, pracují, přesto naše země hospodaří s deficity.
Životní úroveň nejméně 70% občanů je katastrofální. Nemají zajištěnou dostupnost do zaměstnání formou veřejné přepravy, železnice chátrají, silnice I., II. i III. třídy jsou tankodromy. Školství se propadlo na 35. pozici světa. 
Za pár let tuto zemi nepoznáme, šikana je na každém kroku, stát likviduje své občany pomocí exekucí, nepovoluje insolvence, nezabavitelné minimum je stejné, jako před 10-ti lety, přestože životní náklady stouply o cca 30%. Děti mají ve školách hlad, rodiče nemají na placení jejich obědů. 
Senioři si musí vybrat, zda si koupí léky, nebo potraviny. 
Toto je skutečně "spálená země" a bude hůř. Zastavme to! Máme na víc, máme na to, být jedním z nejbohatších států světa! 

Kontaktujte nás

Aktuální problémy

Koronavirus

Kolik vám je prosím let, že tak tleskáte někomu, kdo vám říká, jak si máte mýt ruce, kolikrát denně, že máte mít na obličeji placebo, které vás neochrání? Opravdu si nejste schopni toto dělat sami, bez toho, abyste tleskali nějakým státním šikanujícím nařízením? 

Největší problémy naší země

Naši zemi musíme vrátit na přední místa západních civilizací. Za posledních 30 let se naše země stala zemí, ve které se lidem nelíbí, elity národa utíkají do zahraničí, mladí, vzdělaní lidé taktéž. Přestože země ekonomicky prosperuje, kvalita života lidí se znatelně nezvýšila. Panuje zde značná...

Naše vize

V této rubrice nejsou žádné články.

Program

V této rubrice nejsou žádné články.