Jak dohnat Německo?

Zcela jistě jste si všimli předvolebních hloupých výkřiků předsedy ODS o tom, jak naši zemi dostane do 10-ti nejvyspělejších zemí světa. Psal je pravidelně na Twitteru, tak si je lze snadno dohledat. K tomu je dobré si přečíst jejich nesmyslný program, který je spíše návratem do 19. století, než moderním programem moderní pravicové strany. Abychom použili jejich oblíbené "nálepkování", tak co čekat od neomarxistů z ODS? 

Na Brics.cz byl dnes zveřejněný nový komentář, doporučujeme vám si jej přečíst. Je velmi dobře napsán, tedy i občané, kteří nejsou dotknuti ničím z makroekonomiky, jej snadno pochopí. Pochopí, jakou jsou obětí v politické hře, kterou tu s vámi různé parlamentní strany hrají již téměř 30 let. 

Německo má před námi náskok cca 150 let, což je velmi trpké zjištění. Dalo by se napsat, že za současného stavu volebních preferencí stále stejných stran a hnutí, nedoženeme Německo nikdy. Ten komentář si můžete přečíst ZDE.

My máme řešení, nabízíme jej v našem programu, který je jediným, co je prorůstový pro HDP na občana, což je nazváno "indexem bohatství" občanů dané země, protože se v něm počítá i s různou kupní silou občanů dané země, což znamená, že bere v úvahu i vaši reálnou průměrnou mzdu a množství zboží a služeb, které si za ni můžete koupit. 

Naší prioritou je debyrokratizace země a to drastická. Nabízíme právě podporu stavebního průmyslu, praktickým zrušením nesmyslného stavebního povolení a řízení o něm, které bude nahrazeno praktickou jednou kontrolou při tzv. kolaudaci. Jenom například tento úkon sníží náklady na stavbu o 5-7% celkových nákladů stavebníka. 

Dotací se nezříkáme, psali jsme o tom v minulém článku na našem blogu, ale dotací prorůstových v naší ekonomice, které dají naší zemi směr do budoucnosti. Odmítáme dotace miliardářům, dotace mají být pro zvýšení úrovně bohatství těch, kteří dnes bohatí nejsou. Mají vytvořit podmínky pro lepší vzdělanost národa, pro náročnější a úplné projekty, na kterých se budou podílet naši občané. To přinese zvýšení mezd, platů. 

Máme-li dohnat Německo, poté musíme být lepší. Naším cílem je, aby chtěli němečtí občané pracovat u nás, i kvůli výši mzdy, ne naopak. Toho lze docílit pouze a jenom prorůstovým státním rozpočtem, který jediný zajistí, v průběhu několika let, naši prosperitu. 

 

Kontaktujte nás

Aktuální problémy

Koronavirus

Kolik vám je prosím let, že tak tleskáte někomu, kdo vám říká, jak si máte mýt ruce, kolikrát denně, že máte mít na obličeji placebo, které vás neochrání? Opravdu si nejste schopni toto dělat sami, bez toho, abyste tleskali nějakým státním šikanujícím nařízením? 

Největší problémy naší země

Naši zemi musíme vrátit na přední místa západních civilizací. Za posledních 30 let se naše země stala zemí, ve které se lidem nelíbí, elity národa utíkají do zahraničí, mladí, vzdělaní lidé taktéž. Přestože země ekonomicky prosperuje, kvalita života lidí se znatelně nezvýšila. Panuje zde značná...

Naše vize

V této rubrice nejsou žádné články.

Program

V této rubrice nejsou žádné články.