K modernímu státu západního formátu nevedou zákazy, příkazy, nařízení

Moderní stát pro 21. století se nebuduje pomocí zákazů, příkazů, nařízení, ale pomocí kvalitního školství, kvalitní výchovy, především v rodinách, kdy po vzoru západních civilizovaných zemí je nutné přestat "zotročovat" naše občany, umožnit jim dostatečný odpočinek po práci, dostatečnou mzdu, aby mohli svobodně žít. Svoboda je pocit, který buď máme, nebo nemáme. V současné době pocit svobodného občana mít nemůžeme. Je to dáno státní restrikcí, špiclováním, fízlováním, šikanou našich občanů. Velký "vůdce", který vás vede za ručičku, výměnou za různé brebendy, není cestou ke svobodné a prosperující zemi, ale cestou k diktatuře. 

Občan naší země potřebuje ke kvalitnímu životu slušnou mzdu za odvedenou práci, která mu umožní život "střední třídy", živnostníci potřebují minimalizaci státní byrokracie a šikany. Občan musí mít právo se domoci svých oprávněných požadavků, úředníci tu jsou od toho, aby sloužili našim občanům. Stát musí být garantem služeb pro naše občany, kteří jsou jeho klientem. Občan vlastní stát, nikoliv stát vlastní občany. K tomuto cíli směřujeme. 

Kontaktujte nás

Aktuální problémy

Koronavirus

Kolik vám je prosím let, že tak tleskáte někomu, kdo vám říká, jak si máte mýt ruce, kolikrát denně, že máte mít na obličeji placebo, které vás neochrání? Opravdu si nejste schopni toto dělat sami, bez toho, abyste tleskali nějakým státním šikanujícím nařízením? 

Největší problémy naší země

Naši zemi musíme vrátit na přední místa západních civilizací. Za posledních 30 let se naše země stala zemí, ve které se lidem nelíbí, elity národa utíkají do zahraničí, mladí, vzdělaní lidé taktéž. Přestože země ekonomicky prosperuje, kvalita života lidí se znatelně nezvýšila. Panuje zde značná...

Naše vize

V této rubrice nejsou žádné články.

Program

V této rubrice nejsou žádné články.