Výzva občanům

Odmítáme další prodlužování nouzového stavu

Opět byl prodloužen nouzový stav, který je absolutně nesmyslný a z našeho pohledu i nezákonný. Důvodem k prodloužení není zájem vlády o naše zdraví, který by také nebyl legitimním důvodem, protože občané nepatří státu, ale stát patří občanům, tudíž žádná vláda nemá co omezovat občany, kteří být omezováni nechtějí, ale důvodem je neschopnost vlády zajistit dostatek lůžek na JIP a ARO a kvalifikovaný personál, což není zákonným důvodem pro prodloužení nouzového stavu.

Proto vyzýváme občany, aby se zapojili do občanských aktivit, které směřují k odstranění těchto nezákonných, totalitních, praktik a vyzvali vládu, včetně poslanců a senátorů, ke změně přístupu vlády v opatřeních, která jsou v současné době nesmyslná a nezákonná. 

Postup, který je jediný účinný, jsme uvedli v minulém článku. Je nepochybné, že kroky vlády nevedou ke zlepšení situace, ani k řešení samotného problému, jehož řešením není opakovaná vakcinace, ale promoření obyvatel ve věkové skupině 0-65 let, umožňuje-li to daným jejich zdravotní stav. Teprve poté má být umožněna vakcinace, ale plně hrazena občany. 

Vyzýváme vás k účasti na demonstracích proti totalitním praktikám vlády, k podpoře podnikatelů, zaměstnanců, kteří nyní hromadně přichází o práci, proti dalším milionům exekucí. Jenom v souvislosti s nesmyslnými opatřeními vlády bylo nařízeno přes 4,3 miliony nových exekucí vůči občanům, kteří se v platební neschopnosti ocitli bez vlastního přičinění a možností se jakkoliv bránit. Je nutné se totalitním praktikám postavit čelem a jasně vládě sdělit, že již další nebudeme tolerovat.

Čl. 23 Listiny práv a svobod nám garantuje možnost, postavit se totalitě i se zbraní v ruce a bránit svobodu a demokracii v naší zemi. Tato je součástí ústavního pořádku v naší zemi. Aktivujme tento článek a začněme bránit naši svobodu a demokracii.

Kontaktujte nás

Aktuální problémy

Koronavirus

Kolik vám je prosím let, že tak tleskáte někomu, kdo vám říká, jak si máte mýt ruce, kolikrát denně, že máte mít na obličeji placebo, které vás neochrání? Opravdu si nejste schopni toto dělat sami, bez toho, abyste tleskali nějakým státním šikanujícím nařízením? 

Největší problémy naší země

Naši zemi musíme vrátit na přední místa západních civilizací. Za posledních 30 let se naše země stala zemí, ve které se lidem nelíbí, elity národa utíkají do zahraničí, mladí, vzdělaní lidé taktéž. Přestože země ekonomicky prosperuje, kvalita života lidí se znatelně nezvýšila. Panuje zde značná...

Naše vize

V této rubrice nejsou žádné články.

Program

V této rubrice nejsou žádné články.