Vyzýváme všechny občany této země k reakci

S vážným znepokojením sledujeme poslední vývoj v naší zemi, kdy prokazatelně dochází k nastolení diktatury korporátních fašistů, pod vedením Babiše a Zemana.

Bez ohledu na různorodost politických názorů na vývoj v této zemi, vyzýváme všechny občany této země k akci, která na poslední chvíli znemožní tomuto přechodu k nedemokratickému vedení země, které naši zemi může uvrhnout na další desítky let do izolace a klientelismu. 

Naše svoboda a demokracie je ohrožena! Marie Benešová, která má být novou ministryní spravedlnosti, je synonymem pro mafii, klientelismus, zločin, podvod a krytí takového jednání. Jenom za jejího působení na pozici Nejvyšší státní zástupkyně, dovolila okrást naši zemi o 100 milard Kč z ruského dluhu, kdy tuto krádež realizoval tehdejší premiér Zeman. Za působení této osoby na NSZ nedošlo ke stíhání závažného organizované zločinu, došlo k mnoha zpronevěrám ze strany ministrů tehdejší vlády, včetně jejího předsedy. Za jejího působení došlo k plánování vraždy novinářky. Zeman, který prokazatelně tuto zemi okradl o stovky miliard, díky jejímu působení, nikdy nebyl trestně stíhán! 

Účelem instalace této osoby do "silového" ministerstva spravedlnosti je znemožnit orgánům činným v trestním řízení pokračovat v odhalování závažné tresté činnosti, jakou bezesporu dotační podvody a daňové podvody Babiše jsou. Zde nejde pouze o podvody Babiše, ale i o Kellnera, Novákovou a další podporovatele Babiše.

EU neproplácí dotace Agrofertu, přesto je Agrofert dostává. Platíme je z našich daní, kdy poté chybí miliardy, které jim vyplatíme, na činnost státu, nebo aktuální řešení problémů, jako je nedostatek vody, změna klimatu apod. 

Uzavřením kruhu, nutného pro ovládnutí nejdůležitějších ministerstev, dojde ke zrušení naší svobody a demokracie. 

Pokud studenti dokáží stávkovat kvůli neřešení klimatických změn, toto je stejně důležité pro jejich budoucnost a budoucnost jejich dětí. 

Běžme do ulici a zabraňme nástupu diktatury Babiše a Zemana. Patříme k EU, ne k Rusku, nebo Číně!

Hitler i Gottwald také vyhráli demokratické volby. To jim ovšem nedává právo nám sebrat naši svobodu a demokracii. Braňme se, než bude pozdě!

 

Kontaktujte nás

Aktuální problémy

Koronavirus

Kolik vám je prosím let, že tak tleskáte někomu, kdo vám říká, jak si máte mýt ruce, kolikrát denně, že máte mít na obličeji placebo, které vás neochrání? Opravdu si nejste schopni toto dělat sami, bez toho, abyste tleskali nějakým státním šikanujícím nařízením? 

Největší problémy naší země

Naši zemi musíme vrátit na přední místa západních civilizací. Za posledních 30 let se naše země stala zemí, ve které se lidem nelíbí, elity národa utíkají do zahraničí, mladí, vzdělaní lidé taktéž. Přestože země ekonomicky prosperuje, kvalita života lidí se znatelně nezvýšila. Panuje zde značná...

Naše vize

V této rubrice nejsou žádné články.

Program

V této rubrice nejsou žádné články.